Новата звезда на ЦСКА Жорди Кайседо, който през седмицата отбеляза хеттрик при победата на "червените" с 4:0 над Ботев Враца в четвъртфинален мач от турнира за купата на България, обяви, че мисли как да стане национал на Еквадор и иска един ден да заиграе в Серия А.

55 снимки

“Откакто пристигнах в ЦСКА, се почувствах идентифициран с клуба, това ме радва. Тук има няколко южноамериканци - Пеняранда, който е венецуелец, Варела - аржентинец, и четирима бразилци. Улеснява ме общуването с тях. Истината за българския футбол е, че е много конкурентоспособен и интензивен. Когато пристигнах, ми трябваше малко време, за да свикна с интензивността, с която се играе тук”, казва Кайседо в интервю за “EcuagolTV”. 

“В Бразилия не играех много, сега си връщам формата. Всеки ден мисля за националния отбор на Еквадор и винаги, когато говоря с родителите си, им казвам: “Знам, че мога да допринеса много за националния отбор и ако продължавам така знам, че ще бъда там. Искам да стигна и до италианската лига, да играя в Серия А. Следя кариерата на Фелипе Кайседо и искам да успея в Италия”, допълва голмайсторът на ЦСКА.