Треньорът на Левски Живко Миланов бе много емоционален след загубата от Арда с 0:2 на „Герена“. Той посочи причините за поражението и заяви за пореден път, че той носи отговорността.

Антон Узунов
34 снимки

„Натежава много третата поредна загуба, две от тях на наш терен. Трудно е много след такъв мач. Сами се бихме. Знаехме как играе Арда, но беше трудно да се върнем след тези грешки. Затвориха се второто полувреме и беше много трудно за нас“, заяви Миланов.

„Този мач имаше желание. Липсваше ни креативност. Да бъда честен тези два гола малко свлиха гарда на момчетата. Опитахме се да се върнем в мача. Сами се вкарахме в това положение и сами трябва да се изкараме от него. Момчетата трябва да работят, защото клубът и феновете не заслужават това. Изходът на това е, че трябва да се вземат нови играчи. Не трябва да се отказват тези момчета, защото футболът е пред тях“, добави още той.

„Цялата отговорност е моя и бих си я поел. В следващите дни ще имам среща с ръководителите, за да видим какъв да бъде най-добрия вариант. Поемам отговорността и тези хора трябва да видят различен Левски. Клубът не трябва да е в това състояние“, добави още той.

„Неяснотата е големият проблем. Тогава този клуб ще излезе. Говорим, че ще залагаме на млади момчета, но част от тях все още не са готови за мъжкия футбол. Ръководството ще прецени какъв ще бъде пътя. Ще седнем да говорим за най-добрия път и начин за излизане от тази криза. Като футболист не съм се предавал и ще се боря до последно. И в най-трудния момент винаги съм успявал да покажа характер и да изляза“, каза треньорът на Левски.