Треньорът на Левски Живко Миланов не остана доволен след равенството с Левски Лом 1:1 в контрола, която се проведе на „Герена“.

Антон Узунов
16 снимки

„Най-важното нещо е да има постоянство. Днес не съм доволен от многото тромави решения, заспали бяхме. Важното е срещу всеки противник да се опитваш да играеш. Със сигурност ще има отбори Има го и това, че доста са натежали момчетата, защото това е трета контрола за седмицата. Не съм доволен от показаното“, заяви Миланов.

„Днес имаше тотален брак на всички. Когато не си концентриран се получава така. Надявам се да има нови попълнения. Днес имахме 11 човека. Боби и Ради имаха леки проблеми и преценихме да ги оставим да почиват. Другите са само юноши. Надявам се следващата седмица да има развитие по тази тема“, добави още той.

"Остава ни само контролата с Етър. Ще ни трябват поне четирима нови. Говорил сме с Наско Сираков, но не искам да правя грешката, която се вършеше преди – да се взимат футболисти без да се гледат. Играчите се гледат продължително. Миналата година много момчета получиха шанс и го използваха по добър начин. Опитвам се да имам постоянен контакт с школата. Най-трудното нещо във футбола е да навлезеш в мъжкия футбол. Още на 15-16 години се опитвам да ги взимам в тима, за да свикват. Всеки ще получи шанс. Не трябва останалите, които играха да си помислят, че като няма футболисти, ще играят. Трябва да се опитат да надградят над това“, каза треньорът на Левски.

„Билал Бари в последните четири мача не играе като централен нападател. Търсим такъв и със сигурност ще трябва да намерим играч за тази позиция“, заяви Миланов.