Желко Копич даде своето мнение минути след загубата на неговия Ботев с 1:0 от ЦСКА.

"През по-голямата част от мача играхме добре. Особено през първите 45 минути бяхме агресивни в защита и в работата си с високата преса. Не дадохме възможност на противника да създаде чисти положения. Имахме идея как да спечелим топката в средната третина и оттам да ги изненадаме с нашите офанзивни играчи. Имахме едно положение такова, но не успяхме да го реализираме.

През втората част играта се поизравни. Те имаха също един шанс да отбележат. След дузпата опитахме да изострим нашата игра. Включихме Бароан, но той не беше напълно готов, тъй като му липсва подтоговка.

Не е лесно да се приеме този резултат, защото смятаме, че заслужавахме поне точката, но продължаваме да се борим и мислим за следващия мач. Съперникът беше затворил добре пространствата. В такъв мач не може да имаш 7-8 чисти положения, така че трябваше да се възползваме от чистите, които създадохме.

Няма да говоря за съдийството. Димитър Тонев тренира много усилено и си заслужи шанса да започне. През втората част търсихме повече динамика в средата на терена, а имаше и картон, затова го сменихме.

Щастливи сме от работата на момчетата и как се влагат. Не само в този мач, но и в тренировъчния процес. Не е лесно да се вдигнем ментално предвид резултата, но трябва да си анализираме грешките и да работим в следващите мачове", сподели наставникът.