Капитанът на ЦСКА Петър Занев обяви, че срещу неговия тим има конспирация. Причината е, че мачът срещу Славия в предишния кръг е трябвало да бъде отложен, а не да се проведе при сняг и студ. Защитникът добави още, че червените са карани да играят през лятото на жеги. Нещо, което правят всички отбори от efbet Лига.

"Първите два кръга се направи всичко възможно да се реши първенството, но победихме. Какво имам предвид ли? Нормално ли е да играем на такива условия като на мача срещу Славия? След мача дори не ни взехте интервюта, защото беше много студено. Лятото пък играем на 35 градуса", заяви се Занев.

За днешния двубой срещу Черно море бранителят заяви: “Чакахме си момента. Ако трябва да съм честен, не беше точно това начинът, по който планувахме да играем. Трябва да сме по-агресивни, да контролираме повече топката. Но срещу нас имаше силен противник.

Да се надяваме, че победите с по 1:0 са шампионски. Не трябва да се лъжем. Имаме да подобряваме много неща в играта  Първото полувреме бяхме доста сковани. Казах на почивката, че трябва да се отпуснем. Разбрахме, че Лудогорец направи грешна стъпка и трябваше да победим на всяка цена.

В Разград искам да играем добре и да победим, за да стане интересно първенството”, каза Занев, след което коментира сътресенията на “"Армията" заради оттеглянето на Гриша Ганчев.

"Неприятни са тези неща, имаме три месеца и ще направим всичко възможно да станем шампиони. За нас самите, за клуба, за феновете, за господин Ганчев. За нас неговото решение бе изненада, но с играта си ще се опитаме да го накараме да остане. Не съм разговарял с него".