Наставникът на ЦСКА, Бруно Акрапович, остана удовлетворен от минималния успех на неговия тим с 1:0 срещу Черно море в пореден мач от 18-тия кръг на efbet Лига. Специалистът изтъкна, че въпреки продажбите на Вальо Антов и Али Соу, то той вярва, че чрез силен колектив тези липси може да бъдат наваксани. 

„Успяхме да спечелим със силна мотивация. Знаех, че ще е труден мач, срещу Черно море винаги трудно. През второто полувреме изморихме противника и създадохме повече положения. Вкарахме и красив гол по начин, по който искам да бележим“, започна босненецът.

Кайседо трябва да свикне с нашия стил. Той се раздава на 100% винаги в тренировки, въпреки че все още не е на 100% във физическо отношение“.

„Държах да има концентрация и ни изолирах от външни събития. Държа да продължим по същия начин по отношение на концентрацията. Винаги е трудно, когато има проблеми извън терена. Казах на играчите, че не е наша работа това, което се случва извън терена и че сме длъжни да се борим за клуба и името на ЦСКА“.

„Разчитам винаги на колектива. Антов беше страхотен играч, който обаче с известна работа може да бъде заместен от Гълъбов. Същото важи и за Кайседо като заместник на Али Соу. Винаги повтарям, че работата и колектива са в основата на всичко.

Отиваме в Разград за победа. Знаем силните и слабите им страни и целта е да покажем нашите достойнства и да вземем трите точки“, завърши Акрапович.