Защитникът на ЦСКА Петър Занев бе разочарован от равенството 1:1 срещу Берое. Бранителят също така изрази разочарованието си от поведението на някои млади футболисти в efbet Лига, които получават схващания на краката твърде често в двубоите. Също така сподели, че е изкарал тежко COVID-19 и е бил четири седмици на легло.

Антон Узунов
76 снимки

„Контролирахме ситуацията днес. Имахме положения още в началото, но за жалост не успяхме да вкараме. Мисля, че създадохме доста ситуации. За нас беше изключително важно да победим и мое лично желание да не допуснем гол. Притеснява ме, че губим лесно точки. Също, че допускаме доста голове в нашата врата. Мачовете от Лига Европа са съвсем различни и мисля, че ще се поздравим с успех.

Четири седмици бях вкъщи на легло. Изключително тежко беше. Лошо впечатление ми прави, че деца на 20 и няколко години им се схващат краката много бързо. Аз съм на две седмици тренировки и не ми се схващат, а съм на толкова години. Като цяло говоря в шампионата. Нас не ни интересува Лудогорец - важно е ние да побеждаваме”, сподели Занев.