Наставникът на Славия Златомир Загорчич сподели, че тимът му е играл на пълни обороти в 40 от 90-те минути и това не му се е понравило особено. Сърбинът с български паспорт заяви още, че срещу Лудогорец следващата седмица ще изисква повече.

„Заслужено мисля, че дойде победата. Особено заради първото полувреме. Вкарахме си ситуациите, два гола. Не ми хареса, че последните 5 минути от първото. Мислехме, че е готов мача. Успяхме обаче да запазим резултата, въпреки че тази лоша черта се пренесе и през втората част“.

LAP.bg
37 снимки

„Много твърд мач, теренът не беше перфектен също. Най-важно е един отбор да си реализира ситуациите. Важно е да няма отпускане, особено когато имаш два гола преднина“.

„Играчите могат да изпълняват указанията ми и на такъв терен. Винаги в първи мач има малко колебания. Ние показахме желание и характер. Отпуснахме се обаче, позволихме им да владеят топката“.

„Срещу Лудогорец искам да играем 90 минути на високи обороти. Ако играем така в Разград, можем да вземем евентуални точки. Лудогорец има достатъчно играчи, даже и резервите им са много добри футболисти, Андерлехт няма да им повлияе. Ние трябва да си повярваме и да изиграем здрав мач. За момента е това отборът, не търсим други“.