Наставникът на Славия Златомир Загорчич остана изключително доволен от своя отбор след победата с 2:1 в най-старото столично дерби с Левски. Показателно беше, че специалистът изтъкна съжаление, че неговите играчи не са успяли да реализират повече от своите шансове.

57 снимки

„Надиграхме Левски по всички параметри и победата ни е напълно заслужена. Всяка една година имаме кадрови проблеми. Всеки, който излиза на терена се раздава на максимум и това се видя и днес. Това много ме радва“, започна треньорът на „белите“.

„Използвахме шансовете си за контраатака, за съжаление не вкарахме повече голове. Мисля, че последните мачове показахме характер и го направихме и днес. Момчетата си вярват и нещата се получават“.

„Интересува ме всеки мач поотделно. Гледаме напред, за да изчистим грешките от днес, както и коментираме хубавите неща, за да ги правим и занапред“.

„Трябва да продължим да се сериозни в тренировките, сдобихме сериозни самочувствие вече и се надявам и занапред да продължим по същия начин“, завърши Загорчич.