Новият собственик на Левски - Наско Сираков, даде ясно да се разбере, че "сините" ще се разделят с доста играчи.

"Какво представялва в момента първият ни отбор. Абсолютен дисбаланс. Разполагаме с четирима вратари и договор с пети. Четирима нападатели и пет защитника. Уникални за нашите стандарти заплати на футболисти, които са извън групата или на пейката. Това няма да продължава. Сигурно и аз ще направя грешки, но те не могат да бъдат в съотношение десет към 1.

bgnes
16 снимки

Знам в главата си хората и имам представа за екипа, който искам да създам. В клубната каса има около 100 000 лева. Чест прави на привържениците, че събират всеки месец парите към НАП. Благодарности и към НАП, защото без споразумение нямаше.

Има опасност Левски да не завърши сезона. Малка е, но я има. Ще говоря с всеки един от футболистите. Момчетата до момента проявяват висок морал и дума не се чу за финансови претенции. Нормално е да бъдат притеснени. Надявам се с всеки да намерим споразумение.

Искам да намаля харчовете наполовина. Локомотив Пловдив е с два пъти по-малък бюджет от нашия и ни надиграха. Това означава, че тук нещо сбъркано. Ще бъде наполовина, а може и повече.

Проблемът е, че нашите футболисти играха на 100% срещу Лудогорец, а нашият съперник на 60%, тъй като си е гарантирал титлата. Въпреки това пак ни победи. Това означава, че в нашият отбор има нещо сбъркано", заяви Сираков.