Тити Папазов ще стане сериозен акционер в Левски. Това заяви на днешната си пресконференция мажоритарният акционер на клуба Наско Сираков.

Георги Димитров/Gong.bg
51 снимки

"За да бъда 100% коректен и гарант на тези хора от цялата синя общност, които ми гласуваха доверие - 51% от акциите ще бъдат при мен и ще бъдат неприкосновени. 35% ще прехвърля на Тити Папазов. Той ще бъде вторият след мен акционер. Каквото и да кажа за Тити през тези години, от юбилея до последните 3 месеца, ще бъде малко. Най-важното е, че на него и семейството му имам повече доверие, отколкото на себе си, що се отнася за Левски", заяви Сираков.

"Моите 51% никога няма да бъдат използвани като разменна монета за привличането на спонсори. Ако дойде оферта, която да гарантира бъдещето на Левски и човекът с предложението покаже план за развитието, тогава с удоволствие бих предоставил управлението. За момента такива инициативи не са пристигали при нас. Ако все пак пристигне предложение за спонсорство срещу акции, ще предложа на Тити част от неговия дял да бъде даден за тази цел", добави голмайстор №1 в историята на "сините".


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.