ЦСКА се изправя срещу Локомотив София тази вечер от 20:30 часа на стадион „Българска армия“ в среща от 11-ия кръг на efbet Лига в търсене на четвърта поредна победа. В предишния кръг „червените“ надиграха с 2:1 Ботев Пловдив на „Колежа“, а през идния уикенд отново ще гостуват в града под Тепетата, но този път на лидера Локомотив, който все още няма загуба през сезона.

start-photo.bg
100 снимки

Сега от ЦСКА пуснах ексклузивни кадри от двубоя с „канарчетата“ на стадион „Христо Ботев“. В рубриката си „Inside Cam“ ЦСКА показва на феновете си любопитни кадри зад кулисите на случващото се по време на пътуванията на отбора извън София, както и моментите в съблекалнята минути преди срещата.

От това, което се вижда на тях, старши треньорът Нестор Ел Маестро добре е разучил съперника, а това се видя и на терена. Треньорът на столичния тим изнесе и мотивираща реч, с която да вдъхне увереност на своите футболисти.

start-photo.bg
57 снимки

Вижте част от думите на Ел Маестро:

„Знаем каква е нашата задача, момчета! Знаем защо сме тук. Ще се справим! Момчета, ние сме добри, имаме качество! Имаме самочувствие! Бързи сме! Имаме мощ! Силни сме! Ние сме по-добрият отбор. По-добри сме във всяка фаза. По-добри сме офанзивно, по-добри сме дефанзивно, по-добри сме при статичните положения“.

„Защитаваме се по-добре в средата, защитаваме се по-добре и по фланговете. Атакуваме по-добре в средата, атакуваме по-добре и по фланговете. По-добри сме в преходите, по-добри сме във всяко едно отношение! Да излизаме отвън и да победим!“.