Защитникът на ЦСКА Валентин Антов сподели след загубата с 0:1 от Вердер Бремен в контролна среща, че проверката е била важна за това да се види докъде са стигнали „червените“ с подготовката си преди новия сезон.

„Това са немските отбори. Всички са на високо ниво и са много подготвени. Много добър съперник, за да  видим докъде сме стигнали с подготовката. Трябва още да вдигаме нивото, най-вече физическото и да видим къде са ни грешките“.

„Отскоро се присъединих. Момчетата тренират здраво, подготвени са. Има умора, но физическото състояние е добро. Всичко върви план. Любо Пенев няма да остави нещата така“.

cska.bg
6 снимки

Антов беше запитан и за опита си, което е придоби от италианското първенство:  

„В Болоня са много силни футболисти .Там всичко е различно. Трябва да си подготвен и да изкарваш максимума от всеки мач“.

„Ние с Илия се познаваме доста отдавана. Имам много високо мнение за него. Надявам се да се наложи и догодина да се завърне в Първа Бундеслига“.

Родният национал бе запитан и за интереса към него от страна на треньора на Реймс Оскар Гарсия:

„Това е един страхотен комплимент всеки един голям треньор или футболист да каже добри думи за теб. Не знам колко е истина. Бих искал да видя какво ще се случи. Бих искал да играя на възможно най-високо ниво. Сега обаче искам да се подготвя добре“, заяви Антов.