ЦСКА беше равностоен на съперника си в третата контрола на австрийска земя - Вердер Бремен, но загуби от съперника си с 0:1. В 83-ата минута Егещайн се разписа, за да изведе "бременските музиканти" напред в резултата, което се оказа и победен гол. ЦСКА удари греда чрез Баи. На терена за Вердер игра Илия Груев-младши, а за ЦСКА влезе Валентин Антов.

Германският тим стартира с опасна атака още в 30-ата секунда, но отбраната на ЦСКА се справи. В 7-ата минута отново Вердер организира добра атака отдясно, но отново не се стигна до сериозна опасност пред Бусато.

В 11-ата минута Матай стреля с глава след центриране от корнер, но топката мина над напречната греда. Четири минути по-късно отново с глава Матай обстрелва вратата на Вердер след центриране от пряк свободен удар изпълнен от Кери.

Вердер получи възможността да обстрелва вратата на Бусато в 18-ата минута, но ударът на Мьохвалд не намери целта, а ситуацията беше доста обещаваща. В 33-ата минута отлична намеса на Гълъбов не позволи на играч на Вердер да се откъсне директно срещу вратаря на "червените".

Германският тим опита натиск към вратата на ЦСКА в последните минути на полувремето, но последователно Мьоланд и Нанкиши не намериха целта. В последната минута на първата част Чатакович не сполучи да стане гол.

В същата тази минута Мазику получи травма и трябваше да напусне терена, а на негово място заигра Митков.


В 54-ата минута на двубоя ЦСКА опита опасна атака, но не се получи. Две минути по-късно Вердер създаде чиста опасност пред вратата на Бусато, но вратарят на "червените" се справи.

Варела центрира от пряк свободен удар в 60-ата минута, но отбраната на германския тим се справи. В 68-ата минута на срещата на терена се появи и Валентин Антов, който заигра в полузащитата на "червените".

ЦСКА разтресе и напречната греда на Вердер в 73-ата минута, след като Баи стреля отлично отляво, но топката не пожела да влезе в мрежата на съперника.

Вердер откри резултата с гол в 83-ата минута, след като Егещайн намери пролука в отбраната на ЦСКА, засичайки подаване от корнер.

ЦСКА отвърна с опасен удар на Баи минута по-късно, но вратарят на Вердер се справи и предотврати изравняването.

Гълъбов отправи опасен удар към вратата на германския тим малко по-късно, след като засече топката при центриране от пряк свободен удар, но отново вратарят не позволи на топката да влезе в мрежата.

В крайна сметка Вердер спечели с минималното 1:0.


ЦСКА - Вердер Бремен 0:1
голмайстор: 0:1 Егещайн (83)

Стартов състав на ЦСКА: 25. Густаво Бусато (в), 18. Брадли Мазику, 2. Юрген Матей, 28. Пламен Гълъбов, 19. Иван Турицов, 3. Жеферсон Телес (к), 4. Яник Уайлдшът, 11. Хамза Чатакович, 8. Греъм Кери, 5. Федерико Варела, 17. Бисмарк Чарлс

Стартов състав за контролата с @werderbremen 👊🏻https://t.co/m4mN4L8m6z#TrainingCamp #CSKATyrol 🇦🇹 pic.twitter.com/GsJS4G1Wc7

Стартов състав на Вердер: Капино, Мьовалд, Фюлкруг, Нанкиши, Шмид, Топрак, Парк, Баджи, Груев, Грос, Мбом