Новият член на английската Висшата лига Фулъм е изпратил официална оферта за Жорди Кайседо, информираха медиите в Еквадор. Според сайта Imperiofutbolec.com лондончани са решени да привлекат двама национали на „Ла Три“ – Кайседо от ЦСКА и крилото на Спортинг Лисабон Гонсало Плата, който през настоящия сезон играе под наем в Реал Валядолид.

През зимата Жорди Кайседо отново бе спряган за Фулъм, като тиражираната трансферна сума бе 4.62 милиона паунда или над 5 милиона евро. Босовете на „Армията“ предпочетоха да задържат нападателя и през пролетта, но сега интересът към него е повече от сериозен.

Emona Tsoncheva / LAP.bg 
88 снимки

Преди няколко дни агентът на играча Ернан Банато призна за „Мач Телеграф“, че сделката за Кайседо може да стане факт съвсем скоро. Самият Банато пък от вчера е в Истанбул, като трансфер на Кайседо в Турция също не е изключен, предвид зимния интерес на Газиентеп към него.

Утре Банато се завръща в София за мача ЦСКА – Ботев Пловдив, след който ще разговаря с босовете на „червените“ за бъдещето на еквадореца.