Всички треньори, скаути и служители в Академия ЦСКА изпратиха 2020 година с демонстративен мач и обяд за сплотяване на колектива. 
 
Срещата се проведе на едно от помощните игрища на стадион "Българска армия" и бе наблюдавано от хора от ръководството, скаути и юноши на клуба.
 
Единият отбор бе с червени фланелки, а другия изцяло в черна екипировка. За "червените" играха Александър Стоянов, Ангел Павлов, Асен Яначков, Димитър Андонов, Атанас Стоилов, Калоян Георгиев, Христо Захариев и Цветослав Алтънов. В състава на "черните" бяха Илия Иванов, Стоян Ангелов, Добромир Митов, Румен Трифонов, Калоян Генов, Калоян Дюлгеров, Костадин Джоргов и директорът на Академията Пауло Кардозо.
Двубоят завърши с победа 4:2 за "черните". По два гола вкараха Румен Трифонов и Калоян Дюлгеров. Димитър Андново и Ангел Павлов се разписаха за "червения" тим.
 
"На обяда директорът на Академията на ЦСКА Пауло Кардозо отправи своите послания към всички в Академията за предстоящите коледни и новогодишни празници и пожела една по-щастлива и успешна 2021 година", информира официалният сайт на ЦСКА.
 
Детско-юношеската школа ще поднови тренировки в средата на януари, като точната дата ще бъде уточнена допълнително в зависимост от емидемиологичната обстановка в страната.