Защитникът на ЦСКА Тибо Вион няма да се подлага на операция. Французинът премина вторични прегледи, като специалистите, с които лекарският щаб на "червените" се консултира, препоръчаха консервативно лечение без оперативна намеса.

Очаква се в близките 10 дни Вион да поднови индивидуални тренировки, след което отново да бъде прегледан. 28-годишният бранител е извън терените от началото на месеца, когато пострада по време на контролата с Царско село, спечелена с 3:0.

Друг от футболистите, които все още са извън игра - Федерико Варела, се възстановява по план. Аржентинският плеймейкър продължава да не тренира с основната група и в средата на следващата седмица най-вероятно ще започне подготовка.

Индивидуално тренират също Браян Морено и Росен Божинов, който ще премине допълнителни изследвания в началото на следващата седмица.

Всички останали футболисти на ЦСКА се готвят пълноценно и ще бъдат на разположение на треньорския щаб за предстоящото гостуване на Славия от 20-ия кръг на Първа лига. Двубоят с "белите" е утре, 20 февруари, от 17:45 ч.