Защитникът на ЦСКА Иван Турицов коментира победата с 2:1 над Левски след дербито на София. Турицов призна, че отборът не е влязъл плахо в дербито, но е добре, че в крайна сметка се е стигнало до успеха на "червените".

„Наистина не беше един от най-добрите мачове за нас, но това е дерби и резултатът е най-важен, защото не се гледа кой играе по-добре, а кой печели мача“, заяви той минети след края на мача.

Турицов каза още: „Не мисля, че влязохме плахо в мача. Все пак е дерби. Левски отбеляза първи гол, но е добре, че спечелихме мача, след като успяхме да изравним до почивката и след това да вкараме пак“.

„Играем през 3 дни. Треньорът опитва да освежава отбора като прави ротации. Аз не тренирах дълго време, защото имах проблем. На края на мача ми беше тежко и сигурно затова ме извадиха“, коментира и натоварената програма на ЦСКА, като допълни: „Не мисля, че умората ще ни повлияе за мача с Будьо/Глимт, защото сме свикнали да играем през 3-4 дни, като записахме и много силни резултати и тази победа ни даде самочувствие.

Той посвети победата на феновете на „армейците“: „Тази победа беше за цяла „червена“ България. Това го коментирахме преди мача, че ще го направим за феновете, да ги зарадваме. Те ни подкрепяха и бяха 12-ия човек днес. Тази победа днес може много да ни помогне на мача в четвъртък“.