Старши треньорът на Берое - Густаво Араголаса, говори след загубата с 1:2 в контролната среща срещу новака в елита Етър Велико Търново.

„Мисля, че изиграхме добро първо полувреме. Добре организирани бяхме. Имахме ситуации за гол, поведохме с 1:0. После допуснахме две грешки, които ни костваха два гола. Не е нормално това да се получи, но го отдавам на умората от тренировките“.

Startphoto.bg
29 снимки

„Моята идея е да сме добре до 14 юли, да сме във форма и да влезем добре в мача с Пирин“.

„Липсват ни няколко важни играчи, очаквам да дойдат и ще ни помогнат за окомплектоването на състава. Доволен съм как работим. Мисля, че отборът вдига нивото. За първия мач трудно ще стане това. Очакваме и от другите момчета да влязат в добра форма“.

„През първата част Етър имаха само една ситуация за гол доколкото си спомням. Очаквам целият отбор да влезе по-добре в първия мач“.

LAP.bg
17 снимки

„Днес запазихме контузените, за да не ги форсираме и да ги запазим за първия мач“.

„Доволен съм от новите играчи, адаптират се бързо в отбора. Очаквам, че всеки момент ще покажат това, на което са способни. За първия мач не знам дали ще бъдат всички играчи картотекирани. Вярвам в играчите, които имам и смятам, че ще започнем шампионатът добре“, заяви Араголаса.