Кондиционният треньор в ЦСКА - Кирил Динчев, написа емоционална публикация в Instagram, чрез която съобщи, че повече няма да работи в клуба от Борисовата градина. Той се присъедини към "червените" още през 2015-а година, като действащ тогава футболист, след което преустанови спортната си кариера и се насочи към треньорското поприще. Той е двукратен носител на Купата на България с ЦСКА - веднъж като футболист, веднъж като част от треньорския щаб на Любослав Пенев.

През годините Динчев изкара редица сертификати, свързани с кондиционната подготовка на футболистите.

Ето какво написа той без редакторска намеса:

Скъпи Армейци, изминаха 9 години от както за първи път стъпих на Армията като човек работещ за Червената идея. Дойде време да поема по нов път в професионалната ми кариера. През всичките тези 9 години изживях моменти, които ще останат в сърцето и съзнанието ми за цял живот. Преминахме през много щастливи и през някои разочароващи периоди. Най-ярък отпечатък оставиха в мен мачовете срещу:
Монтана (купа на България) 🏆
Миньор Перник (шампиони В група)🥇
Арда (купа на България)🏆
Базел (групи Лига Европа)⚽️
Виктория Пилзен( групи лига на Конференциите)⚽️
Победата над Рома в София⚽️
И разбира финалът от тази година срещу Септември (купа България 18г) заради, който юношите ни ще играят Младежката Шампионска Лига🏆
За мен те бяха сбъдната мечта и привилегия да бъда участник като футболист и като треньор!!!
В крайна сметка, нашата задача е да прибавим парченца към Великата Червена История ⚽️⚽️⚽️
Искам да се извиня, ако през престоя ми в клуба съм обидил някого на терена или извън него, искам да благодаря на колегите и съотборниците, с които работихме заедно, за да може ЦСКА да бъде успешен клуб. Искам да благодаря на хората, които са ме подкрепяли и на тези , които са ме упреквали! Едните ти дават самочувствие, а другите те карат да се замислиш !!! Искам да пожелая на Феновете, възможно най-бързо да гледат пак мачове на собствен стадион, да пожелая на новия треньорски екип и ръководство да постигнат поставените цели. И накрая, искам да споделя още една моя постигната цел. Има една много хубава песен "още от дете....." е, тя ще важи с пълна сила за двете ми деца, които подкрепяха отбора още от бебета на стадиона, предаването на любовта към Клуба на следващите поколения е наша задача!!!
И за финал...... благодаря ти ЦСКА 🥇⚽️🏆