Звездата на Ботев Пловдив – Тодор Неделев, който стана и играч на мача срещу Берое, бе разочарован от изпуснатата победа срещу старозагорци.

20 снимки

„Разочаровани сме. Мачът започна лошо за нас. Два гола до петата минута, до 25-ата играхме много слабо. След това се вдигнахме. Второто полувреме тотално надиграхме отбора на Берое. Трябва да съжаляваме, че ни изравниха в края.“

„Радвам се, че се получиха и двата фаула. За съжаление не бях за третия, вратарят можеше да трепери. Получи се хубав мач за зрителите“.

„Получих контузия, добре съм, не е сериозно. Надявам се да съм готов за следващия мач“.

„Треньорът трябва да каже защо започнахме така мача. Поздравявам целия отбор че се вдигнахме и обърнахме. Разочарованието трябва да е при нас с този гол в края“.

„Единственото, което ни каза треньорът на почивката, е че трябва да играем и да опитаме да обърнем мача. Футболът се играе 90 и колко минути, колкото съдията прецени. Не успяхме да задържим преднината си“.

„Не е моя работа да казвам как се е представил отбора. Първите три мача ни бяха срещу най-добрите отбори в България. Победихме Локомотив, загубихме злощастно от ЦСКА и сега пак злощастно изпуснахме победата. Всяка точка е важна, всеки мач излизаме за победа. Имаме добър отбор, с който можем да бъдем в челните места“, заяви Неделев.