Левски победи Хебър с 4:0 в мач от седмия кръг на efbet Лига и по този начин записа нещо, каквото не беше постигано на „Герена“ от пет години.

За първи път от 2017 г. „сините“ спечелиха първите си три домакинства за сезона, отбелязва „Мач Телеграф“. Не може да не се отбележи, че тогава Левски трябваше да започне първенство с мач срещу Лудогорец на „Герена“, но той беше отложен по желание на „орлите“.

Така Левски тръгна у дома през сезон 2017/18 с домакински успех с 2:0 над Витоша (Бистрица). Този двубой беше бенефис за Николай Митов начело на тима заради фиаското срещу Хайдук (Сплит). След това Делио Роси записа победи с 2:0 над Дунав и с 4:0 срещу Славия.

Сега под ръководството на Станимир Стоилов „сините“ също започнаха с три победи без допуснат гол в първите си три домакински срещи за сезона – 5:0 над Спартак (Варна), 1:0 срещу Пирин (Благоевград) и 4:0 над Хебър.

Мачът с тима от Пазарджик сложи край и на друга серия на Левски. За първи път от три години тимът успя да вкара три гола през първите 45 минути. На 12 май 2019 г., с Петър Хубчев начело, „сините“ победиха Черно море с 5:1 на „Герена“, а първото полувреме завърши при резултат 3:0 след попадения на Станислав Костов, Паулиньо и Давиде Мариани.