Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков коментира своите първоначални впечатления от работата на новия наставник на тима Валдас Дамбраускас, по-различния игрови почерк, който шампионите демонстрират по време на контролите си в Турция и предстоящата битка в efbet Лига за първото място. Той направи това пред камерата на NOVA.

Антон Узунов
59 снимки

„Засега и моите впечатления и тези на колегите ми са отлични, ако трябва да сме честни. Но мисля, че е твърде рано да оценяваме работата на новия старши треньор. От това, което аз виждам до момента, съм изключително обнадежден за бъдещето на Лудогорец и най-вече за игровия почерк на тима“, заяви Дяков пред NOVA.

„Има още много да напредваме, ако трябва да сме честни, но ще вървим по този път, ще се трудим и смятам, че играта на Лудогорец ще бъде много по-различна от преди година“, продължи капитанът на „орлите“.

„Така като че ли се очертава дуел между нас и ЦСКА. Не изключвам, разбира се, и Локомотив, Берое, ЦСКА 1948. Силни, стойностни отбори с добри футболисти. Мисля, че битката отново ще бъде между тези два отбора и за момента смятам, че нашият отбор е най-класният в България и може би ще триумфира с титлата. Всички в нашия тим се надяваме да е така“, сподели още Дяков.