Ръководството на Левски планира да повиши тавана на заплатите в клуба. Това ще се случи, след като бъде сключен договор с генерален спонсор. В момента най-високите възнаграждения на "Герена" са 10 хил. лева. Тази сума бе закована, откакто мажоритарния пакет с акции е в ръцете на Наско Сираков. Босът се нагърби да свие разходите на "сините" три пъти спрямо времето, в което начело бе Васил Божков.

В Левски от доста време очакват да се сдобият с два едри рекламодателя, които да осигуряват по-голямата част от бюджета на клуба. Анонсите от ръкоковдните фигури бяха, че това ще се случи до края на октомври. Десетият месец в календара обаче изтече, а вече и ноември е преполовен, но това още не се е случило.

Все пак в клуба вярват, че тази седмица ще имат поводи за усмивки. Както е известно, очаква се генерален спонсор на "сините" да стане чуждестранна строителна компания. Освен това се чака сделка и с българска букмейкърска къща, която също да налива пари в клуба.

Едно от първите неща, които Левски ще направи след осигуряването на свежи средства, е да реши казуса с бившия си старши треньор Петър Хубчев. Той все още се води на тази длъжност, защото от "Георги Аспарухов" не са постигнали споразумение за прекратяване на контракта му.

Това е и причината Славиша Стоянович да се води спортен директор на клуба. През зимата сърбинът със словенски паспорт ще може да направи селекция по свой вкус. Той ще получи разрешение да привлече и двама играчи, които да получават повече от настоящия таван на заплатите в клуба.