Бившият треньор на Левски Вили Вуцов обяви в интервю пред сайта Ефирбет, че вече го е страх да гледа мачове на "сините" и като цяло изпитва неприязън, когато се зададат. Причината е слабото според него ниво на вековния клуб в момента. Вуцов се изказва изключително критично като цяло за нивото на вътрешния ни шампионат, като единствено хвали шампиона Лудогорец, но смята, че има отстъпление и при разградчани от обичайните им стандарти.

"Лудогорец е много слаб, спрямо обичайното си ниво, Левски е в катастрофално състояние. ЦСКА помръдват, но отново няма постоянство. Влязоха в Европа, но в три мача не могат да вкарат гол. В България нямаха победа 6-7 мача, взеха една измъчена в последния кръг с 1:0. Някои отбори от по-долната част на класирането играят по-добре от очакваното и това подпомага за изравняването на силите. Дори един отбор на Локомотив Пловдив е по-слаб от миналия сезон. Смятам, че в Левски има много други проблеми за решаване преди това, от организационен и финансов характер. Дотогава нищо няма да се подобри. Откровен съм като кажа, че от януари месец не харесвам нито едно нещо за Левски".

Ръководството се мъчи, но не може да направи нито един верен ход. Взеха се 10-на играчи, които не убеждават, че имат ниво за Левски. Марката Левски изисква всичко да е най-добро, а аз не виждам нищо подобно на нито едно ниво в клуба. Страх ме е да гледам мачове на Левски, откровено изпитвам неприязън като дойде време за двубой на Левски. Чувам едни и същи оправдания, но няма никакво развитие. Нека да се сърдят, но аз казвам каквото виждам", казва Вили Вуцов. Той разкрива, че не е бил канен за треньор на Левски, макар да се вижда често с втория по сила акционер Тити Папазов, с когото са семейни приятели.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.