Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов говори пред медиите след победата с 1:0 над Лудогорец. Специалистът  изрази мнение, че „орлите” ще имат сериозен противник в борбата за титлата в лицето на „червените”.

„Надиграхме противника. Успяхме да победим. Силно тактически изигран мач. Второто полуврене понамалихме оборотите”, каза Стойчо.

„Не трябва да бягаме от реалността. Знаем кой е срещу нас. Не е само Лудогорец. Ще се впрегнат да им помагат. Мога да ви цитирам много ситуации в днешната среща. Знаем какво ни чака пролетта. Ние имаме план за следващите 2 години да направим отбор и да свалим Лудогорец. Там се застояха много. Имаме шансове още тази година, но знам срещу какво тръгваме. Отнеха ми две титли така. Ще имат сериозен противник в наше лице”.

„Дори и да не бяхме спечелили днес, щях да дам висока оценка на всички. Знам с какво започнах. Ще ви припомня и двата мача с Лиепая. Знам в какво състояние е отборът и в какво е това. Няма безгрешен отбор. Ако се играе честно и ние, и Лудогорец ще губят точки”, продължи Младенов.

„С двете ръце заставам зад публиката. Искам да ги призова и тези, които не идват. Много други могат да дойдат, но не идват. Предпочитат да стоят по домовете си и да критикуват, да дават оценки. Когато сме заедно, сме силни. Това искат те. Да започнем да се делим. Всички трябва да сме заедно. Всички трябва да са на стадиона”, завърши треньорът на ЦСКА.