Наставникът на ЦСКА - Стойчо Младенов, коментира победата с 1:0 над ЦСКА 1948 и отново се оплака от честите мачове на "червените". 

"Няма лесни мачове. Подходът ни бе правилен, бяхме се разположили добре. От изграждането на атаката до завършващата фаза всичко бе това, което отработвамо. В последния момент винаги бъркахме, оттам дойде и напрежението във второто полувреме. Това е проблемът, който съществува при нас - завършекът на атаката", заяви Младенов.  

"Калоян все още не е адаптиран към начина, по който ние изповядваме футбола. Това ни затрудни. Всички останали свършиха това, което трябваше да се свърши. Проблемът е последното докосване в края на атаката."

"Ние имаме бързи крила, бързи нападатели, които могат да изненадат всеки противник. Видяхте, че останаха очи в очи с вратаря, но за наше нещастие последното докосване винаги е неточно." 

"Лам - прекалено много натоварване, дойде без подготовка и започна да играе през 4 дена мачове. Контузията не е тежка при него, мисля, че ще се възстанови за следващия мач. За Ахмедов не мога да ви кажа, трябва да разговарям с доктора." 

"Когато не победим два мача, сме в криза, а когато противникът бие два мача, са в серия. Знаем, че във футбола и това се случва. При нас има голямо израстване и в определени моменти постоянството се нарушава и то именно от цикъла от мачове. Задъхваме се и не издържаме в определени мачове", завърши Младенов. 

подкрепя българския спорт