Наставникът на Левски - Станимир Стоилов, сподели, че равенството между Левски и ЦСКА (0:0) изглежда напълно резонно с оглед на показаното на "Васил Левски". Треньорът отново захапа съдиите, казвайки, че Илиян Стефанов от неговия тим щеше да получи жълт картон независимо дали беше играл, или не. 

„Резултатът е справедлив. Не стана най-добрият мач. Ние бяхме по-изчерпани след мача в Разград. И двата тима имаха шансове, но като динамика имаше повече напрежение и припряност, отколкото футбол“, започна специалистът.

„Знаех, че Илиян Стефанов ще получи картон, дори и да не беше играл. Всеки играч, който излезе за нас, е проблем. Нямаме дълбочина. Днес вкарахме двама бекове на крилата. Бързахме да извадим Уелтън да не го изгонят и него. Емоционално бяхме изчерпани. Можехме да играем по-добре, имахме инициативата през мача, но никой нямаше да заслужи победата“.

„Играчите изглеждаха тежки. Мисля, че можем да играем още по-добре. Левски гради отбор, който трябва да се подобрява. При нас също може да има катаклизми в игрови план. Опитваме се дори да доминираме срещу големите. Играем с двата най-силни играчи, така че може да се получат поражение. Вървим напред обаче“.

„Тежи периодът без победа в дербито. Надявам се да се класираме за финала и там вече да спечелим. Не ме питайте за съдиите. Тези проблеми не са толкова големи. Каквото сме говорили, сме говорили. След 5 дена имаме много важен мач с Лудогорец. Елиминацията не е решена и ще бъде много сложен мач“, завърши Мъри.