Президентът на Славия Венцеслав Стефанов отвърна на оплакванията на ЦСКА, че младите български играчи са твърде скъпи. 

Lap.bg
9 снимки

През последните дни се появиха информации от "Българска армия", че "червените" ще се пренасочат към трансфери на чужденци. Самият Стефанов обаче припомни, че трансферът на Кирил Десподов в Каляри преди над година вече също не беше за никак малка цена. 

„Има запитвания за доста от наши играчи, особено към Филип Кръстев. Очакваме за бъдеще да видим какво ще е развитието на тези преговори. Всички оферти за Кръстев са от чужбина. В България няма клуб, който да даде по-добро развитие на Филип от Славия. Разговарях с Гриша Ганчев. Те се оплакват от цените на българите в Славия, но и Десподов по мой спомен не беше изобщо евтин“, започна Стефанов.

„Десподов може да се продаде за 3 милиона евро, да не е искал някой за български играч 6 милиона? Десподов да не е пакистанец? Има много млади и кадърни момчета в ЦСКА и ако клубът има политика да дава шансове на млади, то те ще използват ресурса си. В Левски е подобно положението. Лудогорец е друга бира, те са избрали друг модел“, завърши темата босът на Славия.