Наставникът на Левски Славиша Стоянович коментира поражението на тима с 0:1 в отложен мач от 13-ия кръг на efbet Лига.

"Загубихме мача, футболът е чудна игра, ако даваш всичко от себе си се получава, дадохме всичко от себе си, Али Соу избяга в една ситуация и ни вкараха гол, ЦСКА е много здрав физически отбор, трябва да си направим изводите и разбор и да бъдем по-добри през пролетта", каза той.

"Ние сме неадекватни, имахме положения, не търсим удар към вратата, а търсим други решения, това е липса на опит и качество, исках от отбора да сме търпеливи, не исках ЦСКА да направи контраатака и да вкара втори гол, чакахме си шанса, дойде при удара на Насиру, но не вкарахме", добави Стоянович.

"Това е отлично за по-спокойната работа в тима, трябва да направим анализ и да се подготвим за втората част на първенството, трябва да станем по-атакуващ тим, какъвто искат привържениците", каза той по повод спонсорския договор на тима.

"Благодаря на Станислав за мачовете, които изигра за клуба, даде всичко от себе си, има интерес и за Робърта, ще видим какво ще се получи, имаме среща утре и след това ще видим как ще бъдат нещата", коментира той по повод трансфера на Станислав Иванов и интереса към Найджъл Робърта.