Изпълнителният директор на ЦСКА - Филип Филипов коментира темата с липсата на достатъчно български футболисти при "червените", а и в другите водещи елитни клубове у нас. Според него това се дължи на факта, че младите ни играчи не разполагат с необходимите качества.
 
"И на мен ми се иска наистина да има повече българи в отборите, но в последните години просто не се работи адекватно в школите. Няма достатъчно български футболисти, които да разполагат с необходимите качества, за да преследват високи цели - и при нас е така, и в Лудогорец също. По тази причина всички се насочват към чужденците. Ние се опитваме да променим това нещо при нас, но е нужно време", заяви бившият футболист в предаването "Арена спорт".
 
Филипов сподели и своите очаквания за строежа на новия стадион "Българска армия", заявявайки, че в най-скоро време "червените" ще разполагат с най-модерното съоръжение у нас.
 
"Най-голямата битка за стадиона беше спечелена от собствениците. Успяхме да си вземем "Армията" и се надяваме в най-скоро време да започнем строеж. Дано в близките години ЦСКА да има стадион, на който да си играе мачовете. Аз съм сигурен, че това ще бъде факт в най-скоро време", заяви той.