Левски проведе днес тренировка преди гостуването на Арда. Срещата е в събота от 17:30 часа и ще бъде предавана на живо по DIEMA SPORT.

В днешното занимание на „сините” участие не взеха четирима футболисти. От вчера с травма е Мартин Петков. Младежкият национал най-вероятно ще пропусне визитата в Кърджали. Същото важи и за десния бек Драган Михайлович. Швейцарецът вчера въртеше обиколки, но днес не се появи на терена.

В настинка е Радослав Цонев.

Георги Миланов със сигурност е аут до края на годината. На „Герена” чакат становището на д-р Ерих Рембек от Мюнхен за травмата на полузащитника, за да бъде взето решение как ще се процедира с възстановяването му и колко време ще отсъства той. Резонансът на Миланов беше гледан от няколко родни лекари. Добрата новина е, че връзките на коляното на Георги не се засегнати. Обнадеждаващите прогнози са, че той ще се включи на пълни обороти в средата на зимната подготовка в Турция.

Почивка получи Патрик-Габриел Галчев. Младокът взе участие в първата част от тренировката, след което се прибра в съблекалнята заради болки в гърба.

Очаква се в групата за Арда да попаднат юношеските национали Асен Митков и Антоан Стоянов.