Отборът на Славия посреща стартиралия добре Етър Велико Търново в пореден мач от петия кръг на efbet Лига.

Срещата е от 4-ия кръг на елита и ще стартира в 20.30 часа. Двубоя ще можете да наблюдавате по DIEMA SPORT, PLAY DIEMA XTRA и в развитие минута по минута в GONG.BG.

Отборът на Етър няма загуба от страта на кампанията, като до този момент записа 4 равенства, а тимът не крие амбиции за първи успех.

Ситуацията в двата отбора е следната: При "белите" травми мъчат Илиян Мицански, Георги Петков и Ертан Томбак. Георги Йомов пък е под въпрос заради контузия, а червеният картон на Димитър Велковски срещу Черно море го вади от дуела с "болярите".

При Етър пък Росен Кирилов има грижи, тъй като Яни Пехливанов е под въпрос, тъй като е с вирус, но Крум Стоянов се връща в състава.

Нападателят Милчо Ангелов се завръща в отбора за гостуването на Етър Велико Търново в столицата срещу бившия си отбор Славия.

Добрият старт на Етър направи така, че за първи път от 1991-а година насам "виолетовите" нямат една загуба в първите си четири мача в родния елит.

Двата тима са съседи в класирането, а в последните години етърци взеха няколко победи на „Овча купел“, но са наясно, че ги чака много здрав мач.”Виолетовите” са 9-и, а Славия – 10, като и двата тима са с по 4 пункта.

„Много добър отбор са, имат качествени футболисти, във Варна бяха доста агресивни. В последните си три мача имат две загуби и реми и със сигурност ще търсят трите точки срещу вас. Етър обаче излиза след четирите ремита за първа победа“, коментира Росен Кирилов.