Бразилският вратар на Лудогорец Ренан ще се завърне в групата на тима за гостуването на Царско село. Не е изключено той дори да е титуляр, тъй като на Пламен Илиев му се насъбраха много мачове напоследък - не само за „орлите", но и за националния тим, пише „Меридиан мач”.

Ренан не е играл от повече от месец. Той се подложи на операция от херния и му трябваха няколко седмици, за да се възстанови. Заради проблемите на Ренан, резерва на Пламен Илиев срещу Еспаньол бе 19-годишният страж на дубъла Дамян Дамянов.

В същото време стана ясно, че халфът на Царско село Серкан Юсеин няма да играе срещу Лудогорец. Причината е, че талантът е собственост на „орлите" и няма как да се изправи срещу тях.

По този начин разградчани действат с всичките си футболисти под наем в efbet Лига. Като Светослав Ковачев и Ерол Дост от Етър, както и с Доминик Янков, Венци Керчев и Давид Рибейро от Ботев (Bp).

Серкан Юсеин записа 2 мача за Лудогорец от началото на сезона, но треньорите прецениха, че за него ще е по-добре да играе редовно, вместо да търка пейката и го пратиха в Царско село с наем до Нова година. Юношата на Ботев (Пд) е бил титуляр в 6 от последните 7 мача на новака в елита.