Младите таланти на ЦСКА Петко Панайотов и Георги Чорбаджийски споделиха интересни факти за своя дебют в ЦСКА и дадоха любопитни подробности около своето развитие.

"Моят дебют бе срещу Локомотив Пловдив и просто се надявах да играя. Когато ме повикаха на страничната линия, бе като сбъдната мечта и чак след мача осъзнах какво се е случило. Да започнеш като титуляр за ЦСКА е уникално. Бориш се за три точки и защитаваш една емблема. С времето трупаш опит и няма напрежение. Разбрахме в деня на мача, че ще играем срещу Лудогорец. Помогнаха ни и ни подкрепиха", заяви Петко Панайотов.

"Искам да благодаря на всички хора, които се грижиха за мен в Левски, защото нямаше да стигна до тук. Получих оферта от ЦСКА и нямаше как да не се възползвам от този шанс. Разликата в първия състав не е малка, но с подкрепа е напълно възможно", добави той.

"Моят дебют бе срещу Ботев Враца и за само около пет минути, но чувството е уникално. Да започна като титуляр означава, че прогресираме и имаме добро развитие. Дано продължава така и да покажем какво можем. Има много сравнения с Чорбаджийски. Всичко е различно с нас. Без него съм заникъде. Той ми дава кураж и опора. Питам и него, защото ми помага. Много съм му благодарен", заяви Георги Чорбаджийски.

Вижте повече във видеото!

подкрепя българския спорт