Изпълняващият длъжността на старши треньор на ЦСКА Алан Пардю сподели мнението си след дебюта си начело на "червените", който дойде при нулевото равенство в дербито с Левски.   

„Чувството е добро. Левски беше в добър момент след победата над Лудогорец. През първото полувреме бяха по-добри от нас. На полувремето си поговорихме за нивото на нашата увереност и през втората част заслужавахме дори да спечелим. Изпуснахме 2-3 положения. Два добри отбора изиграха добър мач“.

„Променихме няколко неща. Като едно типично дерби беше толкова оспорвано днес. Двата тима бяха устремени и решени да покажат какво могат. Някои прибързани решения също не помогнаха. Ако придобием малко повече увереност, ще бележим. Трябваше да вкараме поне една от ситуациите си днес“.

Антон Узунов
96 снимки

„Нямаме типичен голмайстор на такава позиция. Кери игра там, после Варела. Той може да пррви разликата, но и двамата не са голмайстори. Това може би е позиция, която през лятото трябва да подсилим“.

Пардю коментира и решението си да заложи на Димитър Евтимов като титуляр под рамката на вратата.

„В този момент както Левски е във форма, той също е. Бусато е страхотен, но Димитър е във форма и засега остава там“.

„Бях нервен за Юга, но той е страхотен футболист, свърши добра работа, справи се. Мисля, че Турицов трябваше да е играч на мача. Беше отличен днес“.

„Планът си остава същия и в следващия мач. За мен също е приятно да видя тази реакция. Стойчо Младенов е легенда на  клуба и напусна тази седмица. Всички бяха тъжни, включително и аз. Реакцията на футболистите и на феновете беше чудесна“, заяви Пардю след двубоя.