Колумбийските защитници на ЦСКА Браян Кордоба и Марселино Кареасо са напълно възстановени и ще бъдат на разположение на старши треньора Нестор Ел Маестро за мача срещу Левски, съобщиха за БТА от щаба на "червените". Двубоят е на 7 октомври (събота) от 14:45 часа на Националния стадион "Васил Левски".

Кордоба получи контузия при победата над Ботев в Пловдив за първенство с 2:1 на 22 септември и пропусна последните две срещи на "червените", но вече е готов да се завърне на терена.

Кареасо пък беше ударен по главата с лакът от съперник и заменен принудително през второто полувреме при успеха с 2:0 над Локомотив в Пловдив в понеделник също в среща от Първа лига, но вече е добре и няма да има проблем да играе срещу "сините".

Майкъл Естрада, който получи контузия на коляното на "Лаута", след като се отличи с гол и асистенция за победата над "черно-белите", ще бъде под въпрос до последно. Ядрено-магнитният резонанс показа, че нападателят няма увреждане на връзките, но от лекарския щаб остават притеснени за състоянието му и са изпратили резултатите от изследванията му за допълнителна консултация на специалисти в чужбина, като едва след това ще бъде взето решение за неговото евентуално участие в двубоя срещу Левски.