Адриан Петров от Ултрас Левски бе част от днешната пресконференция, на която беше дадено началото на кампанията "ЛЕВСКИ Е ВЕЧЕН". Той се надява, че феновете ще придобият отговорността да подпомагат своя любим клуб.

Emona Tsoncheva / LAP.bg
30 снимки

"Кампанията вече тече от няколко седмици, а именно със закупуването на виртуални билети по време на лагера в Турция. Феновете показаха, че има мобилизация, която е плод на ентусиазъм. В момента имаме собственик - една от най-големите легенди на клуба. Имаме изпълнителен директор, който е професионалист, треньор и спортно-технически щаб. Феновете искаме да надградим и да качим Левски на едно различно ниво. Тази кампания не е сама по себе си "Дайте, за да дадем". Каналите ще бъдат най-различни. Имаме възможност за тест на контролата с Пирин. 150 000 лева е един изкупен стадион. Вярвам, че можем да го постигнем. Трябва да помагаме по всички възможни начини".

"Имаме цифри, на които да стъпим. Именно с големия скок в продажбата на абонаментни карти. Лека-полека хората придобиват тази отговорност, която трябва да имаме към любимия клуб. Имаме възможност всяка седмица да наблюдаваме мачове от големите първенства, на които виждаме, че големите отбори играят пред пълни трибуни. Трябва да покажем, че публиката на Левски може да израства с всеки месец и всяка година. Помним времена, в които стадионите бяха пълни. Целта на тази кампания е хората да придобият тази култура и след време да си говорим, че най-слабо посетеният мач е бил пред 8000 - 10 000 фенове".