В последните минуто по време на Общото събрание на Левски се разрази скандал межу председателя на УС на Левски Даниел Боримиров и бившият вече изпълнителен директор Иво Ивков.

Той е в продължение на пререканията, които двамата имаха миналата събота, когато присъстваха на срещата с феновете. Героят от САЩ 94 заяви, че Радослав Разпопов е напуснал Левски именно заради Иво Ивков.

"Ивков искаше да бие Разпопов. И аз съм имал пререкания с Ивков. А и други служители на клуба са ми се оплаквали от него", разкри Боримиров.

"Много страшен ме изкарахте, но според мен съм бил мек. Никого не съм бил, а само съм гонил хора от кабинета си. Нека Боримиров каже откакто е в УС - за какво точно отговаря и коя работа е свършил отначало до край?", попита Ивков.

"Иво, къса ти е паметта. Аз уреждах наши футболисти да се лекуват в Германия. Аз преговарях с играчи, които искаха пари от Левски. Клубът дължеше 360 000 на Симеон Славчев и се споразумяхме.

Аз реших въпроса и с подготовката в Турция, дължахме пари за лагера, а вие ги лъжехте, че ще платим, но аз реших въпроса", отсече Боримиров.

Ивков му отвърна: "Когато ти каза, че си се разбрал със Славчев, на другия ден той дойде при мен и ми поиска 150 000 евро. Обидно ми е да говоря с теб, ние сме различни светове. През последните 10 години си бил част от управлението на клуба и знам в какво състояние го приех."

"И на мен ми е обидно. Може би напитките, които пиеш, не ти се отразяват добре. Така че внимавай с тях", с тези думи на Боримиров приключи размяната на удари.