Един от акционерите в Левски и председател на Националния клуб на привържениците на „сините“ – Димитър Костадинов, застана пред медиите, след като представители на феновете на столичани напуснаха преждевременно насроченото за 6-и април Общо събрание.

Костадинов изнесе притеснителни факти около събитията в офисите на „Герена“, като според него „тече процес по отстраняването на Стоилов и Ивков от клуба“.

51 снимки

„Извършиха се днес поредните обиди и посегателства спрямо футболен клуб Левски. Иво Ивков и Станимир Стоилов не само си вършат добре работата като професионалисти, а се превърнаха като истински лидери на левскарството. Според нас тези хора са заслужили и доказали да се борим докрай те да си вършат работата. Очевидно в момента тече процес на отстраняването им от клуба, за което ние не можем да реагираме спокойно и да го приемем по никакъв начин.

„Напуснахме, тъй като не желаем да участваме в този фарс, както беше определен от един непознат за мен акционер. Правим се на акционерно дружество“, коментира темата Димитър Костадинов.