Днес в Гранд хотел София ЦСКА и WINBET дадоха съвместна пресконференция, на която обявиха новото си партньорство. 

На събитието присъстваха изпълнителният директор на клуба Пламен Марков, старши треньорът на отбора Любослав Пенев и маркетинг-мениджърът на WINBET Десислава Колева - Иванова.

Антон Узунов
35 снимки

"Изключително се радваме и сме доволни, че осъществяваме това продължение на договора с Winbet. След петгодишно партньорство, сега подписахме нов петгодишен договор. Ние сме доволни от взаимоотношенията между двете страни. Компанията става генерален спонсор на тима, а логото ще бъде на лицевата страна на фланелките. Надявам се да продължим това партньорство, надявам се това да помогне да компанията и на клуба да растат", коментира Марков.

Маркетинг мениджърът на WINBET: Ние сме рекламодател и не искаме да влизаме в друга роля

"Не мога да кажа какви са параметрите по договора, ако иска г-жа Иванова моге да разкрие детайли", добави той.

"ЦСКА е обезпечен за цялата календарна година, ще разчитаме и на новия генерален спонсор относно нормалното фунциониране на клуба през годината. От изключителна полза е присъствието на Winbet и другите ни партньори в тези тежки времена на ковид пандемия", добави Марков.

 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.