Левски ще въведе нов финансов правилник, според който по-ниските заплати в клуба ще бъдат компенсирани с по-високи премии. Финансовите стимули ще бъдат разписвани от изпълнителния директор Даниел Боримиров след предварително съгласуване със собственика Наско Сираков.

Премиите ще бъдат категоризирани според съперника. Максимален размер ще се дава само при победи над ЦСКА и Лудогорец. Във втора категория влизат някои от отборите, които през сезон 2022/23 завършиха в горната половина на класирането. Ще има значение и това дали мачът ще се играе на „Герена“ или ще бъде гостуване.

Огромна премия, чийто размер за момента се пази в тайна, е предвиден при изпълнението на поставената голяма цел – спечелване на шампионската титла. Бонус ще има и при триумф за Sesame Купа на на България.

Финансови стимули в евротурнирите ще се раздават след преценка на нивото на съответния съперник. За втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите, където Левски ще играе с победителя от срещите между Шкупи (Северна Македония) и Хегелман (Литва), не е предвидена премия. При достигане до групите на турнира, играчите на „сините“ ще приберат поне 30% от премията, която клубът ще получи от УЕФА.