Един от членовете на УС на Левски - Ивайло Цветков - Нойзи, заяви, че ще опита да привлече спонсори към клуба, но ако това не стане в срок от половин година, ще отстъпи мястото си в УС. 

"Аз се ангажирах по сантиментални причини. Смятам, че мога да помогна много с контактите си в търсене на спонсори и реклама. Това ще бъде основното ми занимание като член на УС. Разбира се, в областта на комуникациите, работейки в близко сътрудничество с Иво Йовчев, Павел Колев и останалите", започна Ивайло Колев. 

"Давам си срок от около половин година, в който трябва да покажем някакви резултати. Аз съм много взискателен към себе си и си казвам, че ако не съм успял да постигна тези очаквани резултати, бих отстъпил мястото в УС на някой, който би постигнал по-добри такива. Аз мога да давам акъл относно схемата на отбора, но това ще бъде в частни разговори на фенски принцип", допълни Цветков. 

"Провел съм разговори с 4 или 5 фирми, но на този етап няма нищо конкретно. Има плахост в бизнеса, с оглед на икономическата ситуация в страната, а не с тази в Левски. Но това не би ни разколебало, аз ще дам всичко от себе си", обеща Ивайло Цветков.