Наставникът на Царско село Никола Спасов коментира пред "Тема: Спорт" двубоя с ЦСКА, който ще се изиграе на „Българска армия” днес в 20:00 часа.

"ЦСКА е в подем и ще ни бъде трудно. В крайна сметка целта е да направим добър мач и да се представим достойно. Искам да играем както срещу Левски. Мотивацията срещу отбор като ЦСКА винаги я има, но другото опира до възможностите.

"Дали ще ги озорим, ще покаже самият мач. Гледахме им мачовете, анализирали сме ги. ЦСКА има добри изпълнители и перфектен треньор. Само като кажеш Люпко Петрович, и няма какво да допълваш", заяви Спасов. 

"Въпрос на време е ЦСКА да избухне. Само дано да не е срещу нас. Ясно е, че на ЦСКА му трябва повече постоянство в изявите."

"Коз за нас е, че имаме футболисти като братя Миневи, които са врели и кипели в такива двубои. Но на терена са 11 играчи, не са само те двамата. Ако всеки даде максимума от себе си, можем да се представим добре", каза още Спасов.

"Не мога да разчитам само на Антонио Георгиев. Не всички са в добро състояние, тъй като идват след контузии, но сигурният отсъстващ е само един", завърши Никола Спасов.