Странни неща се случват в Берое. Постоянно се появяват слухове, че в клуба има финансови проблеми и се плащало избирателно. Но пък същевременно само за няколко дни старозагорци привлякоха двама играчи със страхотни визитки - Себастиян Вия от Бока Хуниорс, който дори вече тренира с отбора, но все още не е уреден, както и бразилеца Ферейриня.

Този футболист е изключителна сила. Той носи номер 10 в един от традиционните тимове в Бразилия - Гремио, като през този сезон има цели 21 мача в Серия А. Крилото има и 3 гола, като последният му беше преди дни - на 2 ноември срещу Коритиба. Преди това е вкарал на Фламенго и на настоящия носител на Копа Либертадорес - Флуминензе.

Алдемир дос Сантос Ферейра е на 25 години, като е част от Гремио от 2014 г. и е бил в школата на родния отбор на Роналдиньо. Бил е отдаван под наем на Сао Луиз, Толедо, Кианорте и Айморе, пише "Мач телеграф".

Ферейриня е оценяван на цели 5 милиона евро от Transfermarkt.de. Любопитното е, че самият футболист призна, че идва в Берое и неговият трансфер изобщо не е в сферата на слуховете. Той ще играе под наем в тима от Стара Загора.