Собственикът на Берое - Ернан Банато, коментира трансфера на Себастиан Вия в Стара Загора. Той заяви, че нито един от клубовете в България не може да се похвали с такъв футболист. Колумбиецът има над 170 мача за Бока Хуниорс. 

„Себастиан Вия прави революция не само за нашия град Стара Загора, но и в цяла България. Той е играч, който никой от клубовете тук не може да се похвали, че има. За нас е голяма привилегия и удовлетворение да имаме Себастиан в редиците си“, заяви Банато пред Noticias RCN.

„Най-вече се радвам, че всички хора тук могат да му се наслаждават, защото наистина е много важно за нас да имаме играч като Себастиан Вия. Отборът ни е млад и се събра наскоро, защото наскоро поехме и клуба, но се надяваме, че момчетата ще бъдат заразени не само от способностите, но и от маниерите и работата, които Себастиан демонстрира професионално всеки ден“, добави той.

„Малко по малко постигаме по-добри резултати в местната лига и мислим за участие в европейските клубни турнири“, завърши Банато.