Треньорът на ЦСКА Нестол Ел Маестро говори след победата с 2:0 над Локомотив София. Той сподели, че отборът му се доближава до там, където иска да бъде. Сърбинът с британски паспорт добави още, че не е спокоен, въпреки добрите резултати в последно време, защото е наясно, че един лош такъв може да върне освиркванията. 

"Добра вечер за нас, особено през първото полувреме се представихме много добре. Доближаваме се до там, където искаме да бъдем. Целта ни е да печелим всяка седмица и го правим в този момент", започна Ел Маестро. 

"Физически Естрада е в най-добрата си форма. Ако не беше така, нямаше да играе почти 90 минути. Майкъл е топ играч. Той е различен топ нападател от останалите в нашия отбор. Началото му беше трудно, но навлиза в добра форма и имам големи очаквания към него през този сезон". 

"Не си правя много сметки. Излизам с най-добрия възможен отбор във всеки мач. Шакич показа защо сме го взели, това е един добър дебют. Не е истина, че Турицов не е бил в моите планове. Винаги е  бил в моите планове. Когато дойдох имахме повече от един играч, който не беше в най-добро ментално състояние, но мисля, че сега всички са по-добре", продължи треньорът. 

"Подготовката ни започна, гледаме много мачове на нашите противници. След това подготвяме плана си за даден мач. Още утре започваме плана си за Локо Пловдив". 

"Винаги е приятно да се играе тук. Не очаквах да дойдат толкова много хора днес, но създадоха отлична атмосфера. Не се чувствам спокоен, въпреки че имаме добри резултати, защото съм наясно, че един лош резултат може да върне освиркванията", завърши Ел Маестро.