Наско Сираков ще задържи изпълнителния директор Павел Колев в Левски, след като стане собственик на акциите на клуба. Легендата на "сините" не смята да приема неговата оставка. Сираков се надява двамата да продължат да работят заедно за спасението на клуба.
 
Преди около месец Колев обяви, че ще подаде оставка след края на извънредното положение заедно със спортния директор Ивайло Петков и треньор Петър Хубчев. Заради тежката ситуация в Левски те отложиха това решение до стабилизиране на клуба.
 
Сираков иска Колев да остане част от екипа, с който ще работи на "Герена". Двамата са в добри отношения и в момента двамата градят стратегии за излизане от тежката ситуация. Освен това легендата е впечатлен от свършеното от изпълнителния директор в невижданата за клуба криза. Единственият вариант Колев да не остане при "сините" е при изрично нежелание от негова страна.
 
В същото време стана ясно, че Наско Сираков няма да дължи данък след джиросването на акциите на негово име от Георги Попов. Легендата на "сините" се е консултирал с юристи дали ще трябва да поеме някаква финансова тежест.
 
Те са му обяснили, че практиката при подобни операции във футбола е да не се дължи данъци за прехвърлянето на акциите. Тя е използвана и при предишните смени на собствеността в последните години./България днес