Масови оставки в Левски. Павел Колев, Петър Хубчев и Ивайло Петков напускат. Това обяви изпълнителният директор на "сините" Павел Колев.

Треньорът Петър Хубчев и помощниците му Георги Донков, Левон Апкарян и Армен Амбарцумян ще подадат оставки на 13 май, когато свърши извънредното положение в България. Той обяви, че всичките са говорили и смятат, че най-правилно е да си подадат оставките, ако Васил Божков напусне официално Левски.

Lap.bg
16 снимки

„Всичко опира до волята на мажоритарния акционер. Сетих се за Наско Сираков и разговорът ни. Това ми дава, наред със стотиците имейли и писма, които получавам от феновете. Той ми даде висока оценка на това, което правихме досега. Нека хората знаят, че така или иначе школа на Левски ще има, тъй като това е бъдещето на целия български футбол”, каза Павел Колев пред Дарик.

„Съвсем друго е, когато поработиш в този клуб. Нека имаме търпение, за да видим какво и как ще се случи. Трудно ми е да направя прогноза в тази ситуация, защото светът сега „не съществува”. Много съм уморен – психически. Напрежението е огромно и трудно спя. Търпя лични негативи от цялата тази работа, но това няма общо с решението, което взехме, като екип. То се базира на нормалната бизнес-култура и корпоративен етикет. Това е в реда на нещата и ние, като хора, които се събираме и мислим, започнахме да зацикляме и да се изчерпваме вечер. Феновете дават идея, но с 10 хиляди лева в касата няма как да ги реализираме и започнахме да „драскаме”.