Наставникът на Ботев Враца - Даниел Моралес, сподели радостта си след победата с 4:2 над Локомотив Пловдив за завършек на 2021 година. 

"Прави ме щастлив начинът, по който постигаме победата. Когато тези момчета са дали максимума, както в последните два мача, това ме прави доволен. Никога не съм се съмнявал, че можем да играем добър футбол срещу такива отбори, които са доста амбициозни. Поздравявам целия клуб и момчетата, които направиха всичко, за да имаме по-лека почивка", заяви Моралес. 

"На разбора казах, че дори след 13-14 мача без победа не съм губил вяра в момчетата. И не се правя за пред телевизора. Аз знам, че е трудно да имаш самочувствието да го кажеш след толкова мачове без победа. Дали те ще имат вяра? Но моите думи не са били празни." 

"Аз съм главата на този проект, която трябва да даде всичко от себе си. Но без помощта на всички тези момчета няма как. Искам да благодаря на семействата на тези момчета, на моето семейство. Жена ми каза, че никога не ги споменавам." 

"Дориан е това, което се вижда - професионалист. Но без помощта на другите, той няма да успее. Той го знае и това е добре. Не знам какво е бъдещето му. Всички го харесват, помолил съм началниците това момче да остане при нас, но не ги задължавам. Това е тяхно решение", завърши Моралес.